Bundeling van kracht

Training Regie houden

Regie houden

Wat vind je lastig in contact met de pleger?

Daar gaan we mee werken tijdens de training. Thema’s als assertiviteit en grenzen komen aan bod. Hoe ervaar je assertiviteit en welke verschillen zijn er? Hoe ervaar je je eigen grenzen en op welke manier maak je die kenbaar aan de ander? Door met je gevoel meer in contact te zijn met jezelf, kan je beter werken met de ander. Ook het werken met een pleger kan zo soepeler gaan. De regie in eigen handen houden is het streven. Wat wil jij en waar wil je de ander mee helpen?

Voorbeelden uit de praktijk kunnen gebruikt worden om mee te werken tijdens de training. Tijdens werkvormen ontdek je wat de opties voor je zijn, tijdens het werken met de pleger. Welke valkuilen zijn er en welke mogelijkheden ervaar je? Door ermee te oefenen, kan je nieuwe ontdekkingen beter integreren. We hanteren een minimaal aantal deelnemers van 8 personen en maximaal 12 personen.

Deze training staat gepland voor:

Training 1: vrijdag 9 april en vrijdag 16 april > deze training zal in het najaar opnieuw gepland worden bij voldoende animo.

Training 2: vrijdag 17 september en vrijdag 24 september

Training 3: vrijdag 1 oktober en vrijdag 15 oktober

Training 4: vrijdag 5 november en vrijdag 3 december

Het betreft een training die 2 keer 2 uur tijdsinvestering kost. Aanvang om 10.00 uur. Einde 12.00 uur, pauze in overleg met trainer.

Aanmeldformulier Trainingen

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de training:

14 + 9 =